evia247.gr
Img 0bf5a1f85dc854fff59c9576e3fc72c2 V E1701260416326
ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην 5η Εθνική συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Κοινοποίηση

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν ο κ. Μώρος Νικόλαος–Ανδρέας, Α΄ Αντιπρόεδρος και η κα Καραμπέτσου Δέσποινα

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν στην 5η Εθνική συνδιάσκεψη των Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της χώρας, ο κ. Μώρος Νικόλαος – Ανδρέας, Α΄ Αντιπρόεδρος και η κα Καραμπέτσου Δέσποινα, Μέλος του Δ.Σ.

Η Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Η διήμερη εκδήλωση στην οποία το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν ο κ. Μώρος Νικόλαος–Ανδρέας, Α΄ Αντιπρόεδρος και η κα Καραμπέτσου Δέσποινα, Μέλος του Δ.Σ. ανέδειξε το επάγγελμα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης σε επιχειρήσεις και κατοικίες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές που έζησε η χώρα αυτήν την χρονιά.

Με την διαπίστωση ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα παγκοσμίως κατέχοντας μόλις το 3% στην προστασία για φυσικές καταστροφές, ζητήθηκε από την κυβέρνηση να εξετάσει περαιτέρω φορολογικά κίνητρα, όπως για παράδειγμα το μέτρο για τον ΕΝΦΙΑ από το 10% να αυξηθεί στο 30% καθώς θα δώσει τη δυνατότητα να ασφαλίσουν περισσότεροι τα σπίτια τους και σε μια ενδεχόμενη ζημιά η ιδιωτική ασφάλιση θα μπορεί να παρέμβει υπέρ της πολιτείας και των καταναλωτών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ιωάννης Βουτσινάς, ο Εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Μερελής, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κα Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη, κ. Δημήτρης Σαρηγιάννης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Μητράκας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κα Ελίνα Παπασπυροπούλου. Ομιλητές μεταξύ άλλων, ήταν ο Υφυπουργός Υποδομών, κ. Νικόλαος Ταχιάος, ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών, κ. Πέτρος Καμπούρης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων ΕΕΘ, κ. Κωνσταντίνος Λάσκος, ο Γενικός Γραμματέας ΕΕΑ, κ. Δημήτριος Γαβαλάκης, η Γενική Διευθύντρια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κα Αθανασία Γαβαλά, ο Εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων του Ινστιτούτου Καταναλωτών, κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τουριστική Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS

omada diktiou

Καιρός – Αρναούτογλου: «Μην υποτιμήσετε την σφοδρότητα των βοριάδων – Προσοχή στις ευπαθείς ομάδες»

omada diktiou

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας χτύπησε για δύο ημέρες η καρδιά του στελεχιακού ανθρώπινου δυναμικού των Επιμελητήριων της χώρας

omada diktiou